تحولات منطقه

ایلام- کریم لاله ماژین گفت: سه مرکز درمانی در استان فعالیت می کنند که دی کلینیک و درمانگاه شماره ۲ در شهر ایلام و درمانگاه دهلران از مراکز درمانی ملکی مدیریت درمان استان هستند.

رسانه‌ها زمینه را برای تحقق نُسَخ الکترونیکی فراهم کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مدیردرمان تامین اجتماعی صبح امروز (سه شنبه) در نشست با خبرنگاران رسانه های استان اظهار داشت: بیمارستان زاگرس با مشکلات فراوان افتتاح شد اما نارضایتی های بوجود آمده که این چالش ها را به سازمان منعکس نموده ایم و سازمان نیز این مورد را جز اولویت های کاری قرار داده است و امیدواریم تا پایان سال بسیاری از مشکلات برطرف شود.

وی به  سه مرکز ملکی درمانی  مدیریت درمان، دی کلینیک میدان میلاد، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه شهر دهلران اشاره و بیان داشت: مدیریت درمان در راستای تکریم بیمه شدگان نسبت به پذیرش های غیر حضوری اقدام کرده است اما از شهریور ۹۵ تاکنون از جمعیت بیش از ۳۰۰ هزار نفری بیمه شدگان فقط ۸ هزار نفر از برنامه های موبایل اپلیکیشن استفاده می کنند.

لاله ماژین با اشاره به اینکه مدیریت درمان تأمین اجتماعی تنها مرکزی بود که در پایانه مرزی به زوار اربعین خدمات ارائه می کرد، افزود: رسانه ها زمینه را برای تحقق نسخ الکترونیکی فراهم کنند.

وی با بیان اینکه در استان ایلام ۳۹۴ مرکز درمانی طرف قرارداد این سازمان است که امیدواریم تعداد این مراکز با تامین اعتبار افزایش یابد، یادآور شد: سال گذشته حذف دفترچه درمانی برای تسهیل در کار بیمه شدگان و پزشکان در مراکز ملکی اعمال شد و خدمات درمانی اکنون به صورت الکترونیک ارائه می شود.

مدیر درمان تآمین اجتماعی با اشاره به جابجایی دومین مرکز درمانی تامین اجتماعی شهر ایلام که با عنوان درمانگاه شماره ۲ شامل، دندانپزشکی، فوریت های پزشکی، درمانگاه تخصصی، واحد پذیرش، داروخانه، تزریقات برادران و خواهران، ساختمان اداری مالی و مهمانسرا، در ساختمان جدید آغاز به کار کرده، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۵۰ میلیارد ریال به مراکز طرف قرارداد استان پرداخت شده که ۳۱۰ میلیارد ریال آن مربوط به ۹ ماهه امسال است.

انتهای پیام/    

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.